26 Aralık 2007 Çarşamba

14 yaşında 2. kez çocuk doğurdu


Kendisine tecavüz eden üvey babasından bir çocuğu olan H.K., geçen yıl evlendirildiği nikahsız eşinden yine bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Samsun’da 4 yıl önce henüz 10 yaşındayken üvey babasının tecavüzü sonucu bir erkek çocuk dünyaya getiren H.K.’nın, geçen yıl evlendirildiği nikâhsız eşi Gökhan Karaçal’dan (24) bir oğlu daha oldu. İkiyüz Evler Mahallesi’nde ailesiyle birlikte oturan H.K., 2003 yılında üvey babası Erkal K.’nin (37) tecavüzüne uğradı.

Küçük kız hamile kalınca olay ortaya çıktı. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Erkal K., 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. H.K., oğlunu çocuk yurduna verdi. H.K. geçen yıl annesinin de etkisiyle hamallık yapan Gökhan Karaçal ile gayriresmi olarak evlendirildi. Nüfus kayıtlarında 14 yaşında görülen H.K. bir erkek çocuk daha dünyaya getirirken Karaçal mahkemelik oldu. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde “15 yaşından küçük kızla rızasıyla cinsel ilişkiye girmek” suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan Karaçal yaptığı savunmasında, “H.K.’yi seviyorum. Ancak yaşının bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum. Kendi rızasıyla ilişkiye girdik. Yaşını doldurunca da evleneceğiz” dedi.
Duruşmaya gelmeyen H.K. ise “Annemin isteği üzerine imam nikâhıyla evlendik. Gökhan’dan şikayetçi değilim. Kendi isteğimle onunla ilişkiye girdim” dedi. Duruşma ertelendi. Anne Perihan Y., “Komşular kızımın dedikodusunu yapmaya başladı. Kızımı korumak için gayriresmi olarak evlendirdim. Gökhan’dan da şikayetçi değilim” dedi

Kaynak: Vatan
Özel Arama