18 Eylül 2008 Perşembe

1 milyon eruoya satılık bekaret


İtalya'nın tanınmış mankenlerinden Fico, bekaretini satışa çıkardı.

İtalya'nın tanınmış mankenlerinden Raffaella Fico, Roma'da bir ev satın almak ve oyunculuk dersleri alabilmek için bekaretini 1 milyon Euro'ya satışa çıkardı.


20 yaşındaki güzel manken, Chi magazin dergisine verdiği demeçte, 'Seksin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum' diye konuştu.


Fico'nun bakire olduğunu açıklaması İtalyan basınında bir anda önde gelen tartışma konularından birisi haline gelirken, ağabeyi, kızkardeşinin bakire olduğuna inanmayanlara cevaben, 'Evet o kadar güzel ve seksi bir kızın bakire olmasına inanamıyorsunuz ama doğru. Onu koyu katolik yetiştirdik. Hiç sevgilisi olmadı. Her akşam Aziz Pio'ya ve Papa'ya dua eder. Yemin ederim ki kardeşim bakire" diye konuştu.


ÇİRKİN DE OLSA FARKETMEZ


Parayı vermeyi kabul eden herhangi bir erkekle beraber olmayı kabul edeceğini söyleyen Fico, 'parayı veren kişi çirkin bir adamsa ne yaparsın' sorusuna ise, 'Yapacak bir şey yok. Bir kaç kadeh şarap içip unutmaya çalışırım' diye cevap verdi.


Daha önce de ABD ve Peru'da benzer açık artırmalar açılmıştı. San Diego kentinde yaşayan 18 yaşındaki Natalie Dylan, bekaretini 1 milyon dolara satmıştı. 2005 yılında da Peru'da yine 18 yaşındaki bir manken, bekaretini 1.5 milyon dolara satışa çıkarmış, ancak daha sonra fikir değiştirerek satıştan vazgeçmişti.
Özel Arama